Diensten

Voor mij bestaan er geen te kleine problemen. Hoe groot of hoe klein de uitdaging ook is, het is gewoonweg vervelend wanneer iets niet lukt. Als ik dan iets voor je kan betekenen, dan help ik je graag weer vooruit.

Aanbod

Bijlessen en trainingen

Veel opleidingen gaan er (onterecht) van uit dat beginnende studenten beschikken over Excel-kennis. Heb je deze voorkennis niet, dan kan het lastig zijn om de lessen goed te kunnen volgen. Op jouw tempo neem ik graag de lesstof met jou door, zodat jij uiteindelijk vol vertrouwen je tentamen kunt afleggen of je project kunt afronden.

Excel en Power BI-hulp

Of je nu werkt of studeert, vaak ontkom je niet aan Excel. Zelfs van docenten Duits wordt gevraagd om in Excel te werken. Hoe begin je? Waarom werkt deze formule niet? Het zijn zomaar vragen waar je tegenaan kunt lopen. Ik wil deze obstakels graag voor je wegnemen, zodat jij je werk efficiënt en effectief kunt uitvoeren.

Online Excel-cursussen

Ik praat graag over Excel en data. Zo ben ik het YouTube-kanaal Eenvoudig Excel gestart. Op het kanaal vind je de videolessen van mijn Excel-cursussen.

Werkwijze

Er bestaan geen kant-en-klare oplossingen. Ik hoor graag van je waar je tegenaan loopt en hoe ik je daarbij kan helpen. Samen met jou ga ik dan op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. 

Het volgende stappenplan wordt gehanteerd. 

Stappenplan

Stap 1. Jij laat weten waarmee ik jou kan helpen.

Stap 2. Ik kom met een voorstel (offerte). Hierin leg ik uit hoe ik jou wil helpen en wat de kosten zijn.

Stap 3. Jij kunt reageren op dit voorstel. Naar aanleiding van jouw input, kom ik dan met een nieuw voorstel.

Stap 4. Wanneer jij akkoord gaat met het voorstel en ik de opdracht heb bevestigd, dan gaan we de overeenkomst aan en gaan we samen aan de slag.

coffee, computer, cup
Succesverhalen

“Sang is ontzettend getalenteerd in Excel, voor het maken van dashboards en KPI’s heeft hij mij geholpen en laten zien hoeveel meer je kan dan alleen een tabel en grafiek maken. (…) Sang heeft echt diepgaande kennis van Excel en Power BI en is ook ontzettend leergierig en een harde werker. En hij is een hele goede leraar doordat hij het zo goed uit weet te leggen dat je weet hoe het werkt en waarom iets werkt, daarvoor gebruikt hij zelf gemaakte voorbeelden en helpt je proactief mee. Echt super veel van hem geleerd.”

– Richard, werkvoorbereider bij Frisia Zout BV

“Sang heeft in zijn vrije tijd bijlessen gegeven aan studenten en dit tot in de puntjes uitgevoerd. Deze bijlessen waren nuttig en leerzaam, waarbij veel studenten nieuwe functies en methodes hebben geoefend en geleerd. Naast de bijlessen was Sang altijd in staat om vragen te beantwoorden buiten studietijden om.”

– Esmay, student Finance & Control